Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
0 Košarica
Dodano u košaricu
  Imate artikala u košarici
  Imate 1 artikal u košarici
  Ukupno
  Nastavite Nastavite sa kupovinom

  POVRAT ROBE

   

  Kupac može odustati od ugovora u roku od 14 dana nakon primitka naručene robe bez obveze navođenja razloga za svoju odluku prema Zakonu o zaštiti potrošaća, čl.72., stavak 1.

  Ugovor možete jednostrano raskinuti koristeći obrazac za povrat robe ili putem bilo koje druge nedvosmislene izjave u kojoj izražavate svoju volju da raskinete ugovor na trajnom mediju.

  Smatra se pravodobnim ako je pošiljka isporučena na vrijeme. Povratak naručenog proizvoda u roku od 14 radnih dana od primitka smatra se kao otkazivanje ugovora. Jedini trošak kupca u vezi otkazivanja ugovora su izravni troškovi povrata robe. Ista se mora vratiti u tvrtku najkasnije sedam (7) dana od dana obavijesti o povlačenju. Ako kupac odustane od ugovora, poduzeće mora vratiti sav uplaćen novac. Poduzeće mora izvršiti isplatu što je prije moguće, ali ne kasnije od 30 dana nakon primitka obavijesti o otkazu ugovora.

  O namjeri vraćanja robe prodavatelj se obavještava u roku od 14 dana od dana primitka robe putem e-maila: info@skintrick.hr.

  Potrošač vraća proizvod  poštom, zajedno s računom u roku od 14 dana od dana obavijesti o povlačenju na adresu prodavatelja:

  Diversitas, Urška Kerec s.p.

  Križevci 100

  9206 Križevci

  Slovenija

   

  Kako postupati kod povrata robe:

  1. O namjeri vraćanja robe obavjestite prodavatelja u roku od 14 dana od dana primitka robe putem e-maila: info@skintrick.hr.

  2. Ispunite obrazac za reklamaciju koji možete naći OVDJE i dodajte u paket zajedno s robom.

  3. Priložite kopiju poreznog dokumenta (računa).

  4. Paket pošaljite preporučeno na adresu:

   

  Diversitas, Urška Kerec s.p.

  Križevci 100

  9206 Križevci

  Slovenija

   

  Sve troškove vezane uz povrat robe plaća kupac. Kupac bi trebao vratiti proizvod neoštećen, u istoj količini i u izvornom neoštećenom pakiranju. Nismo odgovorni za trošak koji je nastao izvan općih uvjeta ugovora.

  Pošiljka s otkupninom ili troškom poštarine neće biti prihvaćena.