Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
0 Košarica
Dodano u košaricu
  Imate artikala u košarici
  Imate 1 artikal u košarici
  Ukupno
  Nastavite Nastavite sa kupovinom
  K- beauty banner

   

  K-BEAUTY ili korejska kozmetika je pojam za proizvode za njegu kože koji dolaze iz Južne Koreje. Neprekidna inovacija, napredna tehnologija i formule razlozi su zbog kojih je K-Beauty postala globalna pojava, trend koji postaje dio glavnog tržišta ljepote. Uz visoku kvalitetu i učinkovitost, korejski kozmetički proizvodi neprestano podižu ljestvicu u svjetskoj kozmetičkoj industriji.

   

  ⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻

   

  ZAŠTO KOREJSKA KOZMETIKA?

  Korejski kozmetički proizvodi poznati su po prirodnom i organskom pristupu njezi kože. Većina korejskih proizvoda za njegu kože su vrlo blaga i nježno formulirana i stoga prikladna za osobe s najosjetljivijim tipovima kože.

  Korejke su jedne od najzahtjevnijih potrošača kozmetičkih proizvoda u svijetu. One imaju vrlo visoke standarde i jasno znaju što je njihov cilj. Besprijekorna koža. Zato je korejska kozmetika uvijek korak ispred ostalih. Stalna inovacija, nježne formulacije i dugoročni rezultati ključ su uspjeha. I to savršeno funkcionira!

   

  hand-with-body-milk-lotion-blog

   

  ⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻

   

  SASTOJCI KOREJSKIH KOZMETIČKIH PROIZVODA

  Što je to što korejske kozmetičke proizvode čini posebnima? Sastojci. Prirodni sastojci su razlog zašto je korejska kozmetika osvojila svijet. Korejski proizvodi su bez parabena, umjetnih mirisa, sintetičkih boja i silikona. Ali, to nije sve. Zdravi i prirodni sastojci kombiniraju se s egzotičnim sastojcima, koji se obično ne koriste u zapadnjačkoj kozmetici, te pružaju nevjerojatne rezultate. Tako, na primjer, nude fermentirane jednokratne maske, biljne esencije, mlijeko magarca, pa čak i puževu sluz.

   

  seeds field

   

  ⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻

   

  PREDNOSTI KOREJSKE KOZMETIKE

  Korejska kozmetika je nevjerojatno napredna kada se misli na proizvode za njegu kože i na održavanje kože. Korejski proizvodi dolaze iz kulture u kojoj je briga o koži iznimno važna i gdje žene uvijek žude za savršenom kožom. Njihova njega kože poznata je po jedinstvenoj i opsežnoj proceduri koja se sastoji od 10 ili više koraka. Također, korejska kozmetika često dolazi u vrlo slatkom pakiranju i pruža visoko kvalitetne proizvode po pristupačnoj cijeni.

   

  K-Beauty skincare routine icons set

   

  fenomen sheet maski za lice